liste_banner

Nyheter

Qixing aluminiumskopp med høy barriere, hotselger internt og globalt

Hei alle sammen!Velkommen til Qixing Enterprise.Vårt firma har 18 år fra etableringen til nå.Vi fortsetter å reformere og innovere, aktivt søke endring, øke investeringene i forskning og utvikling, utvide markedsandeler med nye produkter, og oppnå en økning i utenrikshandeleksporten. Anbefaler nå deg en mote og praktisk, miljøvern og varm høy barriere aluminium kopp.

acvsdf

Cut edge high barrier cup er en ny type kopp, har en god varmeisolerende effekt, den er laget ved banebrytende prosess, koppmunnen er glatt uten torner, for å gi brukerne bedre opplevelse.

Varmeisoleringslaget til denne koppen har høy barriereytelse, kan forhindre kantsivning, forlenge garantiperioden til produktet, egnet for bruk i oppblåste produkter, kjeks, instant nudler og annen matemballasje. Det kan effektivt blokkere varmen, holde ytterveggen av koppen frisk, og unngå varme hender.Cut edge high barrier cup er en moteriktig og praktisk kopp, som ikke bare møter brukernes behov for termoskopper, men også har et vakkert utseende design, egnet for ulike anledninger.

Våre kopper i rene aluminium med høy barriere, tilgjengelig i en rekke størrelser og design, lar deg tilpasse ditt eget merke og emballasje, enten du foretrekker et enkelt og klassisk design eller ønsker å vise levende eller iøynefallende grafikk, kan vi jobbe med dine plan for å bringe din visjon til live.

Velg Qixing emballasje, er ditt kloke valg, vi lover å forbedre din synlighet, hånd i hånd for å skape en bedre fremtid!

Hvis du er interessant, vennligst kontakt:

E-mail: sales2@qxpackaging.com (Paul Chan) 

 sales@qxpackaging.com (Ashley Zheng)

9801@qxpackaging.com(Vivian Chen)

Whatsapp: +8613727336398 (Paul Chan)

+8613827336308 (Ashley Zheng)

+13923519801(Vivian Chen)


Innleggstid: 16-jan-2024